Вивчай англійську мову з TED Talks - Бахмат, Людмила; Панченко, Віолетта (My University, 2020)
Навчальний посібник розроблено для здобувачів першого бакалаврського рівня вищої освіти філологічного та педагогічного профілів. Зміст посібника відповідає загальним компетенція CEFR, забезпечує формування та розвиток умінь і навичок студентів у читанні, аудіюванні, письмі та говорінні. Матеріали посібника дозволяють урізноманітнити освітній процес завдяки використанню широкого спектру вправ на основі автентичних матеріалів.
= Practise your English with TED Talks
Бахмат Л. В. Вивчай англійську мову з TED Talks = Practise your English with TED Talks : навч. посіб / Л. В. Бахмат, В. В. Панченко; Комун. закл. «Харків. гуманітар.-пед. акад.» Харків. облради. – Харків, 2020. – 132 с.
Keywords: англійська мова, філологічний профіль, педагогічний профіль, компетенція CEFR, читання, аудіювання, письмо, говоріння; English language, philological profile, pedagogical profile, CEFR competence, reading, listening, writing, speaking; английский язык, филологический профиль, педагогический профиль, компетенция CEFR, чтение, аудирование, письмо, говорение