Професійне становлення якостей особистості в межах національної культури. - Халєєва, Олена; Костіна, Людмила; Поддуда, Ірина (My University, 2020)
У статті розглядається поняття музично-естетичної потреби, що є невід’ємною складовою естетичного виховання здобувачів у навчально-виховному середовищі закладу вищої освіти.
Халєєва О .В. Професійне становлення якостей особистості в межах національної культури / О. В. Халєєва, Л. М. Костіна, І. А. Поддуда // Modern achievements of science and education : збірник. праць XV Міжнар. наук. конф. ( м. Нетанія, Ізраїль, 16-23 вересня 2020 р). – Хмельницький : ХНУ, 2020. – С. 37–39.
Keywords: музично-естетична потреба, естетичне сприйняття, естетичні цінності; musical and aesthetic need, aesthetic perception, aesthetic values; музыкально-эстетическая потребность, эстетическое восприятие, эстетические ценности