Мораль і мистецтво в духовному просторі культури - Костіна, Людмила; Поддуда, Ірина; Халєєва, Олена (My University, 2023)
Стаття розглядає основні критерії моралі та мистецтва. Мистецтво, яке орієнтоване на загально значущі людські цінності, стверджує ідеали гуманізму, поваги до людської особистості, виступає носієм вічних духовних ідеалів.
Костіна Л. М. Мораль і мистецтво в духовному просторі культури / Л. М. Костіна, І. А. Поддуда, О. В. Халєєва // Наука та освіта: зб. пр. ХVII Міжнар. наук. конф. ( м. Хайдусобосло, Угорщина 15-22 січня 2023 р.). – Хмельницький : ХНУ, 2023. – С. 63-70
Keywords: мораль, мистецтво, культура; morality, art, culture