Профілактика вигорання та підтримка психічного благополуччя майбутніх педагогів-дефектологів в освітньому процесі - Бровченко, Анастасія (My University, 2024)
У тезах висвітлено проблеми профілактики професійного вигорання та підтримки психічного благополуччя майбутніх педагогів-дефектологів в умовах освітнього процесу. Розглянуто ефективні стратегії саморегуляції, психоемоційної підтримки й організації навчального середовища для підвищення їхньої стресостійкості та мотивації
Бровченко А. К. Профілактика вигорання та підтримка психічного благополуччя майбутніх педагогів-дефектологів в освітньому процесі // Вісімдесят п’яті економіко-правові дискусії. Серія: Соціальні та гуманітарні науки: матеріали Міжнар. мультидисципл. наук. інтернет-конференції (м. Львів, Україна, м. Ополе, Польща, 25-26 квітня 2024 р.) / редкол. : О. Патряк та ін. ГО “Наукова спільнота”, WSZIA w Opolu. – Львів : ФО-П Шпак В. Б., 2024. – С. 121–124.
Keywords: професійне вигорання, психічне благополуччя, педагоги-дефектологи, стресостійкість, саморегуляція