Деякі методико-педагогічні аспекти роботи над самовдосконаленням музичних навичок студентів вищих музично-педагогічних навчальних закладів - Башевський, Єлисей; Башевська, Марина; Колеснікова, Марина (My University, 2022)
Метою дослідження є розгляд форм і методів роботи викладача над розвитком у студентів навичок музичного самовдосконалення. Важливим джерелом самовдосконалення для студента є вивчення виконавського та педагогічного досвіду відомих майстрів музичного мистецтва. Це наукова, методична література, спогади й нотатки, аудіо- й відеозаписи концертних виступів музикантів-інструменталістів.
Башевський Є. Деякі методико-педагогічні аспекти роботи над самовдосконаленням музичних навичок студентів вищих музично-педагогічних навчальних закладів / Є. Башевський, М. Башевська, М. Колесникова // Modern scientific research: achievements, innovations and development prospects : The 11th International scientific and practical conference (Berlin, Germany April 24-26, 2022). – Berlin: MDPC Publishing, 2022. – P. 206–209
Keywords: складові музичного мислення, самостійна робота, творча робот зі студентами