Розвиток особистісної та професійної культури майбутнього педагога як запорука його фахової майстерності - Сичов, Дмитро; Рябко, І.; Скрипніченко, К. (My University, 2017)
Назріла необхідність такої загальнокультурної та професійної підготовки фахівця-випускника педагогічного навчального закладу, на основі якої він сам зміг би досягти високого рівня розвитку духовно-моральної сфери власної особистості, мав би готовність до цілеспрямованого систематичного виховання молодого покоління із цього напрямку.
Сичов Д. В. Розвиток особистісної та професійної культури майбутнього педагога як запорука його фахової майстерності / Д. В. Сичов, І. Ю. Рябко, К. Г. Скрипниченко // Проблеми розвитку та самовдосконалення особистості в умовах модернізації педагогічної освіти : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. – Х. : ФОП Петров В. В., 2017. – С. 266-268.
Keywords: Професійна культура, професійний саморозвиток; Professional culture, professional self-development; Профессиональная культура, профессиональное саморазвитие