Підготовка майбутніх учителів до інноваційної педагогічної діяльності. - Фоменко, Лариса (My University, 2020)
У роботі розкрито необхідність підготовки майбутніх учителів під час навчання в закладах вищої педагогічної освіти до інноваційної педагогічної діяльності. Акцентовано увагу на важливості розвитку їх пізнавальної активності як передумови ефективності такої діяльності.
Фоменко Л. М. Підготовка майбутніх учителів до інноваційної педагогічної діяльності / Л. М. Фоменко // Розбудова єдиного відкритого інформаційного простору освіти впродовж життя (Forum-SOIS, 2020) : зб. матеріалів ІІ Міжнар. наук.-практ. WEB-форуму (Київ-Харків, 25-27 березня 2020 р.). – Харків : Вид-во «Мадрид», 2020. – С. 110–112.
Keywords: інноваційна діяльність, майбутні вчителі, пізнавальна активність, розвиток; innovative activity, future teachers, cognitive activity, development; инновационная деятельность, будущие учителя, познавательная активность, развитие