Формування готовності майбутнього вчителя до згуртування учнівського колективу в умовах Нової української школи - Безбородова, Кристина Романівна (My University, 2023)
Кваліфікаційна робота складається з двох розділів. У першій частині, теоретичній, розглянуті теоретичні основи формування готовності майбутнього вчителя до згуртування учнівського колективу в умовах нової української школи. У другій частині, дослідницькій, розкривається суть та зміст проведення експерименту, детально охарактеризовуються практичні етапи реалізації педагогічних умов формування готовності майбутнього вчителя до згуртування учнівського колективу в умовах нової української школи.. «Formation of the future teacher’s readiness to unite the student body in the conditions of the New Ukrainian School». Manuscript Qualification work for obtaining the Master’s degree in the specialty 013 Primary education. Municipal Establishment "Kharkiv Humanitarian-Pedagogical Academy" of the Kharkiv Regional Council. Kharkiv, 2023. 80 p. Annotation content. The qualification work consists of two sections. In the first, theoretical part, the theoretical foundations of the formation of the future teacher's readiness to unite the student body in the conditions of the new Ukrainian school are considered. In the second part, the research part, the essence and content of the experiment is revealed, the practical stages of the implementation of the pedagogical conditions for the formation of the future teacher's readiness to unite the student body in the conditions of the new Ukrainian school are described in detail.
Безбородова К. Р. Формування готовності майбутнього вчителя до згуртування учнівського колективу в умовах Нової української школи : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра зі спеціальності 013 Початкова освіта / К. Р. Безбородова; наук. кер. О.О. Бабакіна. – Харків, 2023. – 80 с.
Keywords: професійне самовдосконалення, учнівський колектив, Нова українська школа, фахова підготовка, заклад вищої освіти, майбутній педагог, умови, реалізація; professional self-improvement, student body, New Ukrainian school, professional training, institution of higher education, future teacher, conditions, implementation