Педагогічна характеристика інформаційно-комунікаційної компетентності вчителя - Толмачова, Ірина; Бахмутська, В. (My University, 2018)
У статті на основі аналізу наукових джерел висвітлено теоретичні положення, що розкривають педагогічні аспекти інформаційно-комунікаційної компетентності вчителя. Проаналізовано різні підходи до розуміння суті даної компетентності, схарактеризовано її структуру, рівні, функції, прояви. Реалізація вчителем даної компетентності виступає одним із чинників забезпечення ефективності Концепції «Нова школа. Простір освітніх можливостей».
Толмачова І. М. Педагогічна характеристика інформаційно-комунікаційної компетентності вчителя / І. М. Толмачова, В. Бахмутська // Молодь і ринок : зб. наук. пр. / ДДПУ імені Івана Франка. – Дрогобич, 2018. – Вип. – Т. 3. – С. 138–143.
Keywords: навчально-професійна підготовка, вчитель, компетентнісний підхід, інформаційно-комунікаційна компетентність; учебно-профессиональная подготовка, учитель, компетентностный подход, информационно-коммуникационная компетентность; vocational training, teacher, competent approach, information and communication competence