НЕОБХІДНІСТЬ САМОРОЗВИТКУ У ПРОЦЕСІ ПРОФЕСІЙНОГО СТАНОВЛЕННЯ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ - Харківська, Алла (My University, 2017)
У сучасних умовах гуманізації й демократизації суспільства одним із важливих завдань професійної підготовки майбутніх учителів фізичного виховання є формування у них мотивації до саморозвитку. Зростання професійної майстерності вчителя до рівня, який відповідає запитам сучасного життя є одною з основних умов модернізації системи освіти. На тлі зростання уваги до цієї проблеми особливої актуальності набуває мотивація професійного розвитку педагогів.
Харківська А. А. Необхідність саморозвитку у процесі професійного становлення майбутніх учителів фізичного виховання / А. А. Харківська // Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Імплементація нових стандартів освіти : тези ХІV Всеукр. наук.-метод. конф. (Харків, 29 вересня 2017 р.) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків : ХДУХТ, 2017. – С. 340–342.
Keywords: гуманізація, демократизація суспільства, професійна підготовка майбутніх фахівців, модернізація системи освіти