Формування інформаційно-цифрової компетентності майбутніх вчителів засобами Google-додатків - Босенко, М (My University, 2020)
Методичні рекомендації розкривають сутність поняття «інформаційно-цифрова компетентність» та висвітлюють її компоненти. У методичних рекомендаціях розглянуті шляхи формування інформаційно-цифрової компетентності студентів засобами Google-додатків. Представлені матеріали можуть бути використані викладачами педагогічних закладів вищої освіти для збагачення власного педагогічного досвіду.
Keywords: інформаційно-цифрова компетентність,Google-додатки; information and digital competence, Google applications; информационно-цифровая компетентность, Google-приложения