Організація та проведення занять спеціальних медичних груп - Фоменко, Олена; Фоменко, Валерій (My University, 2018)
У тезах розкриті матеріали щодо організація та проведення занять з фізичного виховання студентів спеціальних медичних груп у закладах вищої освіти.
Фоменко О. В. Організація та проведення занять спеціальних медичних груп / О. В. Фоменко, В. Х. Фоменко // Педагогіка здоров’я : зб. наук. праць VIII Всеукр. наук.-практ. конф. / за заг. ред. І. Ф. Прокопенка. – Харків : ХНПУ ім. Г. С. Сковороди, 2018. – С. 626–629.
Keywords: студенти, заклади вищої освіти, фізичне виховання, спеціальні медичні групи; students, institutions of higher education, physical education, special medical groups; студенты, учреждения высшего образования, физическое воспитание, специальные медицинские группы