Кіномистецтво як засіб виховання майбутніх фахівців соціальної сфери - Андреєва , Марія; Дмитренко, Катерина; Гладун, Тетяна (My University, 2023)
У публікації розкрито можливості використання кіномистецтва як засобу виховання майбутніх соціальних працівників. Обиравши кіномистецтво як засіб виховання майбутніх фахівців соціальної сфери, варто пам’ятати, що: кінематограф може зробити внутрішній світ молодого спеціаліста більш різноманітним, допоможе їм підготуватися до різноманітних життєвих та професійних ситуацій, дасть досвід вивчати проблеми клієнтів більш ефективно і дасть можливості для пошуку нових шляхів їх вирішення
Keywords: кіномистецтво; майбутні соціальні працівники; професійна підготовка фахівців соціальної сфери