Сталий розвиток освіти в Україні в умовах воєнного стану - Бескорса, Вікторія; Журавльова, Ірина (My University, 2024)
Воєнний стан в Україні призвів до прискорення пошуків нових нестандартних форм реалізації ідей та цілей сталого розвитку через впровадження інноваційних розробок, ефективних технологій та практик
Бескорса В. М. Сталий розвиток освіти в Україні в умовах воєнного стану / В. М. Бескорса, І. М. Журавльова // Гуманітарний вимір російсько-української війни: наук. праці та тези за матеріалами Міжнарод. наук.-практ. конф. (Переяслав, 14-15 трав. 2024 р.) ; Університет Григорія Сковороди в Переяславі. 2024. – С. 53–56.
Keywords: сталий розвиток, воєнний стан, освітній процес; sustainable development, martial law, educational process