Міфопоетичні особливості творчості Майка Йогансена - Волкова, Ірина; Масло, Ольга; Кондратенко, Лариса (My University, 2021)
Дослідження присвячено розкриттю міфопоетичних особливостей у творчості Майка Йогансена.. Проаналізовано міфологеми сонце, місяць, вода та їх стилістичне наповнення, міфологічний образ мертвого крижня, символ кола та інші в поезіях Майка Йогансена
Волкова І. В. Міфопоетичні особливості творчості Майка Йогансена / І. В. Волкова, О. В. Масло, Л. О. Кондратенко // European scientific discussions : The 3rd International scientific and practical conference (Rome, Italy, February 1-3, 2021). – Rome : Potere della ragione Editore, 2021. – 485–491
Keywords: міфопоетика, символ, метафоричний образ; mythopoetics, symbol, metaphorical image