Формування у майбутніх учителів умінь налагодження партнерської міжособистісної взаємодії - Миргородська, Марина (My University, 2024)
Магістерська робота складається з двох розділів. У першій частині, теоретичній, розглянуті теоретичні основи формування у майбутніх учителів умінь налагодження партнерської міжособистісної взаємодії. У другій частині, дослідницькій, розкриваються зміст і результати експериментального дослідження перевірки ефективності упровадження педагогічних умов формування у майбутніх учителів умінь налагодження партнерської міжособистісної взаємодії The master's thesis consists of two sections. In the first part, theoretical, the theoretical foundations of the formation of the skills of establishing partner interpersonal interaction among future teachers are considered. The second part, the research part, reveals the content and results of an experimental study to verify the effectiveness of the implementation of pedagogical conditions for the formation of future teachers' skills in establishing partner interpersonal interaction.
Keywords: підготовка майбутніх учителів початкових класів; компетентність педагогічного партнерства; комунікативна компетентність; міжособистісна взаємодія; формування умінь налагодження партнерської міжособистісної взаємодії; training of future primary school teachers; pedagogical partnership competence; communicative competence; interpersonal interaction; formation of skills for establishing partner interpersonal interaction