Фітнес силового спрямування, як засіб підвищення мотивації у студентів до занять фізичними вправами - Красько, Є. В.; Журавльова, І. М; Пятницька, Д. В. (My University, 2022)
Система фізичного виховання у закладах вищої освіти повинна сприяти утвердженню здорового способу життя та виховувати здорову молодь, тому викладачі фізичного виховання повинні шукати засоби, які посилять мотивацію здобувачів освіти до занять фізичними вправами та які можна проводити без проблем в онлайн режимі. До таких засобів можна віднести фітнес силового спрямування, бо багато його видів не потребують великої території для занять і є дуже популярним на сьогоднішній день.
Красько Є. В. Фітнес силового спрямування, як засіб підвищення мотивації у студентів до занять фізичними вправами / Є. В. Красько, І. М. Журавльова, Д. В. Пятницька // Запровадження інноваційних освітніх практик як засіб підвищення якості національної освіти : матеріали Всеукр. наук.-практ. онлайн-конф. 29 листопада 2022 р. – Харків : ХГПА, 2022. – С. 220-222
Keywords: фізичне виховання, фітнес, атлетична гімнастика, пілатес, програми; physical education, fitness, athletic gymnastics, pilates, programs