Аналіз концептуальних стратегій управління професійним розвитком науково-педагогічних працівників комунальних закладів вищої освіти - Одарченко, Вероніка (My University, 2017)
У статті проаналізовано концептуальні стратегії управління професійним розвитком науково-педагогічних працівників комунальних закладів вищої освіти як інструмент для того, щоб комунальні заклади вищої освіти залишалися зосередженими та рухалися шляхом досягнення своєї місії, були конкурентоспроможними на регіональному, державному та світовому ринку освітніх послуг. Визначено напрями концепцій управління професійним розвитком НПП КЗВО. Розкрити елементи стратегії управління професійним розвитком науково-педагогічних працівників КЗВО.
Keywords: концепція; концептуальна стратегія; управління; професійний розвиток; науково-педагогічні працівники; комунальний заклад вищої освіти; concept; conceptual strategy; management; professional development; research and teaching staff; municipal higher education institution