Діалогічне мовлення як важлива складова іншомовної комунікативної компетенції - Ткаченко, Олександр Володимирович (My University, 2022)
Комунікативний підхід у навчанні іноземних мов є одним з провідних напрямів комунікативної лінгвістики. Такий підхід є спробою уникнути традиційних підходів, заснованих на граматиці та перекладі, та перейти до підходів за допомогою яких учень буде використовувати мову як засіб спілкування. Діалогічні ситуації грають головну роль у комунікативному вивченні іноземної мови, вони також розвивають аналітичне мислення.
Ткаченко О. В. Діалогічне мовлення як важлива складова іншомовної комунікативної компетенції / О. В. Ткаченко // Практичні та теоретичні питання розвитку науки та освіти : матеріали V Міжнар. наук.-практ. конф. м. Львів, 29-30 квітня 2022 р. – Львів : Львівський науковий форум, 2022. – С.74-78
Keywords: Комунікативна лінгвістика, діалогічне мовлення