Підготовка майбутніх фахівців- соціальних педагогів щодо формування здорового способу життя у дітей різних вікових категорій - Бугай, Л. В.; Тарасенко, Неллі (My University, 2017)
Висвітлено специфіку підготовки майбутніх фахівців-соціальних педагогів до формування здорового способу життя дітей різновікових груп.
Тарасенко Н. В. Підготовка майбутніх фахівців- соціальних педагогів щодо формування здорового способу життя у дітей різних вікових категорій / Н. В. Тарасенко, Л. В. Бугай // Проблеми саморозвитку та самовдосконалення особистості в умовах педагогічної освіти : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф., 22 листопада 2017 р. – Харків : ФОП Петров В. В., 2017. – С. 43 – 46.
Keywords: підготовка майбутніх фахівців-соціальних педагогів, формування здорового способу життя дітей різновікових груп