Планування освітнього процесу в класі спеціального інструменту (методичні нотатки гітариста) - Кригін, Олександр; Нікуліна, Д. (My University, 2021)
Одним із важливих елементів в освітніьому процесі є складання індивідуальних планів у які можна включити музичні твори, що допоможуть студентові досягти поточних результатів на шляху до оволодіння майбутньою професією
Кригін О. І. Планування освітнього процесу в класі спеціального інструменту (методичні нотатки гітариста) / О. І. Кригін , Д. Нікуліна // Культура та інформаційне суспільство XXI століття : матеріали Всеукр. наук.- теорет. конф. молодих учених (Харків, 22-23 квітня 2021 р.) / Харків. держ. акад. культури. – Харків, 2019. – С. 127–128.
Keywords: планування, освітній процес, спеціальний інструмент; planning, educational process, special tool; планирование, образовательный процесс, специальный инструмент