Як написати та захистити курсову роботу - Школа, Олена; Фоменко, Олена (My University, 2023)
У зміст навчально-методичного посібника включено теоретичний базис з ОК «Методи дослідженьу фізичній культурі і спорті», наводяться вимоги до змісту і структури курсової роботи. Навчально-методичний посібник містить рекомендації щодо обрання теми, визначення мети, завдань, предмету та об’єкту дослідження. В ньому надається характеристика методів наукових досліджень, що можна використовувати під час проведення наукових досліджень. В додатках посібника наводяться приклади оформлення літературних джерел, формулювання наукового апарату, логічні конструкції для різних розділів роботи. Рекомендованими матеріалами можуть користуватися викладачі та студенти спецыальносты 017 Фізична культура і спорт, спеціалізації Фітнес.
Школа О.М. Як написати та захистити курсову роботу: навчально-методичний посібник / О.М. Школа, О. В. Фоменк.- Харків : СПДФО Бровін О. В., 2023.- 14 с.
Keywords: методи досліджень у фізичній культурі і спорті, зміст і структура курсової роботи, характеристика методів наукових досліджень