Мистецькі конкурси як засіб творчого зростання майбутніх учителів музики - Дорош, Тетяна (My University, 2022)
У статті розкрито проблеми професійної підготовки здобувачів вищої освіти мистецького профілю. Проаналізовано аспекти теоретичної та практичної (інструментально-виконавської) діяльності, які представляють цілісну освітню діяльність, спрямовану на формування й розвиток спеціальних компетентностей майбутнього вчителя музики. Наведено приклади участі здобувачів вищої освіти в мистецьких конкурсах, де вони досягають поставленої мети, отримують позитивний досвід від творчого процесу.
Дорош Т. Мистецькі конкурси як засіб творчого зростання майбутніх учителів музики / Т. Дорош // Молодь і ринок / Дрогобицький держ. пед. ун-т імені Івана Франка. – 2022. – № 1(199). – С. 76−80. Категорія Б. ФАХОВЕ ВИДАННЯ.
Keywords: мистецькі конкурси; музичний твір; творчість; здобувач освіти; майбутній учитель музики; художественные конкурсы; музыкальное произведение; творчество; соискатель высшего образования; будущий учитель музыки; art competitions; piece of music; creativity; higher education student; future music teacher