АКТИВНА САМОСТІЙНА РОБОТА – ЯК НЕВІД’ЄМНА ЧАСТИНА ПІЗНАВАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СТУДЕНТІВ - Гур’янова, Наталія; Зворська, Надія (My University, 2018)
У тезах розглядається проблема фахової підготовки майбутніх учителів музичного мистецтва засобами інтеграції при вивченні спеціальних музичних дисциплін, які впливають на внутрішній світ студентів, розвивають їх особистісні якості, виявляють творчі здібності, стимулюють потребу в духовному самовдосконаленні, формують прагнення до пізнавальної активності.
Зворська Н. А. Активна самостійна робота – як невід’ємна частина пізнавальної діяльності студентів / Н. А. Зворська, Н. М. Гур’янова // Матеріали 12 Міжнар. наук.-практ. конф. – Дніпро, 2018. – С. 53–56.
Keywords: інтеграція, аналіз, активність; integration, analysis, activity; интеграция, анализ, активность