Конструктивне спілкування як засіб зниження стресу та збереження психічного здоров’я майбутніх педагогів - Сергєєва, Ірина (My University, 2019)
Досвід останніх років показує, що, стикаючись з неконструктивним спілкуванням з боку викладачів, товаришів та старших колег, майбутні та молоді спеціалісти страждають через зниження працездатності та мотивації, розладів концентрації та уваги, і через це, все частіше відмовляються від професії.
Сергєєва І.С. Конструктивне спілкування як засіб зниження стресу та збереження психічного здоров’я майбутніх педагогів // Матеріали Міжнародної міждисциплінарної науково-практичної конференції «Сучасні психологічні тенденції підтримки та відновлення психічного здоров’я особистості: теорія та практика», Харків, 13-14 грудня 2019 р., УІПА, Харків: ТОВ «Рейтинг», 2019. – С. 82 - 84, доступне за посиланням http://repositsc.nuczu.edu.ua/bitstream/123456789/10193/1/%D0%9C%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D1%96%D0%B0%D0%BB%D0%B8%20%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%86%D1%96%D1%97_%D0%A1%D1%83%D1%87%D0%B0%D1%81%D0%BD%D1%96%20%D0%BF%D1%81%D0%B8%D1%85%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D1%96%D1%87%D0%BD%D1%96%20%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%86%D1%96%D1%97%20%D0%BF%D1%96%D0%B4%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B8%20%D1%82%D0%B0%20%D0%B2%D1%96%D0%B4%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F%20%D0%BF%D1%81%D0%B8%D1%85%D1%96%D1%87%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE%20%D0%B7%D0%B4%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2%27%D1%8F%20%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%96%20%D1%82%D0%B5%D0%BE%D1%80%D1%96%D1%8F%20%D1%82%D0%B0%20%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0.pdf
Keywords: психічне здоровя, конструктивна комунікація, стресостійкість; "mental health, constructive communication, resilience'"; психическое здоровье, конструктивная коммуникация, стрессоустойчивость