Організація та етапи проведення психокорекційної роботи проявів гіперактивної поведінки дітей дошкільного віку із затримкою психічного розвитку - Калініна, Тетяна; Кононенко, Тетяна (My University, 2022)
В тезах розглянуто про необхідність психокорекційної роботи, спрямованої на роботу з психокорекції, оптимізації та профілактики розвитку поведінкових розладів у дітей старшого дошкільного віку із затримкою психічного розвитку
Калініна Т. С. Організація та етапи проведення психокорекційної роботи проявів гіперактивної поведінки дітей дошкільного віку із затримкою психічного розвитку / Т. С. Калініна, Т. В. Кононенко // Modern research in world science : ‖ The 4 th International scientific and practical conference (Lviv, Ukraine, July 10-12, 2022). – Lviv, 2022. – P. 678–684.
Keywords: діти із затримкою психічного розвитку, психокорекційна робота, дошкільники, поведінкові розлади; children with mental retardation, psychocorrective work, preschoolers, behavioral disorders