Теорія і практика ресоціалізації маргінальних груп - Отрошко, Тамара; Чернецька, Юлія; Білозерова, Маріанна (My University, 2023)
Навчально-методичний посібник «Теорія і практика ресоціалізації маргінальних груп» містить значний теоретичний і практичний матеріал, який становить джерельну базу для дослідження проблеми ресоціалізації маргінальних груп у суспільстві. Посібник призначений поглибити знання здобувачів у сфері соціальної підтримки маргіналізованих соціальних груп населення. Посібник розраховано на фахівців із соціальної роботи та соціальної педагогіки, що безпосередньо здійснюють роботу з маргінальними соціальними групами – психологів, психотерапевтів, що надають спеціалізовані реабілітаційні послуги, а також соціальних педагогів і викладачів, які запроваджують у своїй роботі інноваційні профілактичні соціально-педагогічні технології, з метою підвищення їх професійної компетентності й можливості впровадження викладених технологій у майбутній практичній діяльності
Keywords: ресоціалізація; маргінальні групи; соціальна робота