Міждисциплінарна інтеграція в ході загально-професійної підготовки студентів до адаптаційно-ігрового циклу початкової освіти - Бужинська, Світлана; Толмачова, ірина (My University, 2019)
У статті актуалізовано завдання подальшої розробки механізмів інтеграції в освітньому процесі педагогічного ЗВО. Розглянуто дидактичні аспекти забезпечення міждисциплінарної інтеграції у ході загально-професійної підготовки студентів до адаптаційно-ігрового циклу початкової освіти у Новій українській школі. Представлено досвід організації даної роботи в ході викладання «Вікової психології» та «Загальної педагогіки».
Бужинська С. М. Міждисциплінарна інтеграція в ході загально-професійної підготовки студентів до адаптаційно-ігрового циклу початкової освіти / С. М. Бужинська, І. М. Толмачова // Інноваційна педагогіка: зб. наук. пр. / Причорномор. наук.-дослід. ін-т економіки та інновацій. – Одеса, 2019. – . – Вип. 10. – Т. 1. – С. 102–106.
Keywords: загально-професійна підготовка, майбутній учитель початкової школи, міждисциплінарна інтеграція, адаптаційно-ігровий цикл початкової освіти; общепрофессиональная подготовка, будущий учитель начальной школы, междисциплинарная интеграция, адаптационно-игровой цикл начального образования; general professional training, future teacher of elementary school, interdisciplinary integration, adaptive-game cycle of elementary education