Платформа stepik як мобільна підтримка дистанційного навчання - Селенкова, Н. П.; Русскін, Володимир (My University, 2019)
Аналіз світових тенденцій демонструє необхідність застосування в освітній діяльності мобільних додатків для вирішення різноманітних педагогічних завдань організації віддаленого доступу до навчальних ресурсів. Високий рівень і динаміка поширення мобільних пристроїв, стійкий інтерес до їх застосування дає змогу інформацію перетворити в медіаконтент освітнього та науково-дослідного навчального простору для школярів загальноосвітніх шкіл.
Селенкова Н. П. Платформа stepik як мобільна підтримка дистанційного навчання / Н. П. Селенкова, В. М. Русскін // Aktualne problemy nowoczesnych nauk – 2019 : мateriały XV Międzynarodowej naukowi-praktycznej konferencji. 07-15 czerwca 2019 roku. – Przemyśl : Nauka i studia, 2019. – Vol. 7 : Pedagogiczne nauki. – С. 8–10.
Keywords: застосування в освітній діяльності мобільних додатків, медіаконтент, організація віддаленого доступу до навчальних ресурсів, школяри загальноосвітніх шкіл