Риторична компетентність як складник мовної підготовки студентів педагогічних закладів вищої освіти - Демченко, Наталя (My University, 2017)
Описано необхідність формування риторичної компетентності у студентів педагогічних закладів вищої освіти, адже майбутній педагог сам має бути риторичною особистістю, відповідати риторичному ідеалові, бо лише особистість може виховати особистість, щоб уникати комунікативних бар’єрів у майбутнього молодого покоління, варто вже сьогодні приділяти більшу увагу мовній підготовці студентів-педагогів.
Демченко Н. Д. Риторична компетентність як складник мовної підготовки студентів педагогічних закладів вищої освіти / Н. Д. Демченко // Інновації та традиції у мовній підготовці студентів : матеріали Міжнар. наук.-практ. семінару (14 грудня 2017 р.) / Харків. нац. ун-т будівництва та архітектури, Ун-т Пейс (м. Нью-Йорк, США), Ун-т імені Еквтиме Такаїшвілі (м. Руставі, Грузія). – Харків ; Нью-Йорк ; Руставі. 2017. – С. 80–83.
Keywords: риторична компетентність, риторична культура особистості, оратор, професійна компетентність