Інструменти NOCODE ТА BPMN 2.0 як засоби розвитку алгоритмічного мислення на уроках інформатики в класах інформаційно-технологічного профілю - Синєок, Григорій; Хміль, Наталія (My University, 2024)
У публікації авторами охарактеризовано інструменти NOCODE ТА BPMN 2.0 як засоби розвитку алгоритмічного мислення учнів на уроках інформатики в класах інформаційно-технологічного профілю In the publication, the authors characterized NOCODE AND BPMN 2.0 tools as means of developing students' algorithmic thinking in computer science classes in information technology classes
Синєок Г. А. Інструменти NOCODE ТА BPMN 2.0 як засоби розвитку алгоритмічного мислення на уроках інформатики в класах інформаційно-технологічного профілю / Г. А. Синєок, Н. А. Хміль // Сучасні цифрові технології та інноваційні методики навчання: досвід, тенденції, перспективи : матеріали XIІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Тернопіль, 5 квітня, 2024 р.). – Тернопіль : ТНПУ імені. В. Гнатюка, 2024. – С. 131–133.
Keywords: NOCODE, BPMN 2.0, алгоритмічне мислення, урок інформатики; NOCODE, BPMN 2.0, algorithmic thinking, computer science lesson