Вихователю дитячого закладу оздоровлення та відпочинку про фізичне виховання - Пятницька, Дарья; Грищенко, Людмила; Журавльова, Ірина; Аксьонов, Володимир (My University, 2019)
Практичний посібник підготовлений і укладений відповідно до вимог організації фізкультурно-спортивної роботи в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку та спираючись на багаторічний досвід роботи викладачів у таких установах. Ця робота розкриває питання планування фізкультурної роботи у загоні, організації та проведення рухливих ігор, розваг, квестів, сценаріїв та інших заходів. Практичний посібник укладений для студентів та вчителів, які працюють в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку.
Вихователю дитячого закладу оздоровлення та відпочинку про фізичне виховання : практ. посібник /уклад. : Д. В. Пятницька, Л. К. Грищенко, І. М. Журавльова, В. В. Аксьонов; Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради, – Харків, 2019. – 119 с.
Keywords: загін, ранкова гімнастика,оздоровлення, відпочинок, загартування; detachment, morning gymnastics, sanitation, vacation, quenching