Формування професійної компетентності в майбутніх учителів музики - Дорош, Тетяна; Дорошенко, В.В.; Лебедєва, В.О. (My University, 2024)
Мета праці – теоретично обґрунтувати та практично розкрити особливості формування професійної компетентності в майбутніх учителів музики. Здобувачі магістерського рівня вищої освіти 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво) проаналізували значення термінів «компетентність», «професійна компетентність»; розкрили особистісне ставлення до освітнього процесу, у ході якого вони набувають важливі професійні компетентності, застосовують відповідні знання та вміння.
Дорош Т. Л. Формування професійної компетентності в майбутніх учителів музики / Т. Л. Дорош, В. В. Дорошенко, В. О. Лебедєва // Формування і розвиток професійної культури фахівців у галузі освіти: виклики, наукові підходи, досвід : матеріали Усеукр. наук.-практ. конф. (21 листопада 2024 р., м. Харків) / за заг. ред. Г. Ф. Пономарьової ; Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради. – Харків : ХГПА, 2024. – С. 164–169.
Keywords: професійна компетентність, учитель музики, музичний твір; professional competence, music teacher, musical opus