Мова як засіб масової комунікації в рекламі - Пурей, А. М.; Лонська, Ірина (My University, 2022)
У тезах ведеться про те що у соціології масова комунікація розуміється як соціально-зумовлене явище, основна функція якого – вплив на аудиторію через зміст переданої інформації. сьогодні мова реклами виконує важливу роль у бізнесі та суспільстві – це одна із форм масової комунікації. Реклама переросла у цілу науку і залежить від незліченних факторів, на більшість з яких ніхто не може вплинути. Сьогодні реклама все менше є 135 частиною маркетингу, а все більше поєднанням комунікації, соціології та психології
Пурей А. М. Мова як засіб масової комунікації в рекламі / А. М. Пурей, І. О. Лонська // Мовно-літературний коворкінг : збірник статей за матеріалами І Всеукр. (НЕ)класичної студентської наук. інтернет-конф. (м. Харків, 22 листопада 2022 року). – Харків : ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2022. – С. 132–135.
Keywords: засіб масової комунікації, реклама, медіа групи, телебачення і радіо, маркетинг; means of mass communication, advertising, media groups, television and radio, marketing