Педагогічні умови формування пізнавальної самостійності здобувачів освіти педагогічного ЗВО - Ляхова, Маргарита (My University, 2022)
Кваліфікаційна робота складається з двох розділів. У першому розділі розглянуто теоретичні питання формування у здобувачів освіти педагогічних закладів вищої освіти пізнавальної самостійності. Теоретично обгрунтовано педагогічні умови формування у здобувачів освіти педагогічних закладів вищої освіти пізнавальної самостійності. У другому розділі розкрито послідовні етапи проведеного педагогічного експерименту з методою перевірки ефективності педагогічних умов формування у студентів пізнавальної самостійності в освітньому процесі педагогічного закладу вищої освіти. Наведено кількісні та якісні результати впливу розроблених педагогічних умов на сформованість пізнавальної самостійності здобувачів освіти.
Ляхова М. Д. Педагогічні умови формування пізнавальної самостійності здобувачів освіти педагогічного ЗВО : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра зспеціальності 013 Початкова освіта / М. Д. Ляхова ; наук. кер. І. П. Репко. – Харків, 2022. – 106 с.
Keywords: педагогічний заклад вищої освіти, пізнавальна самостійність, педагогічні умови; pedagogical institution of higher education, cognitive independence, pedagogical conditions