Правове забезпечення імплементації європейського законодавства, яке регулює реєстрацію інноваційних лікарських засобів - Васильєв, Станіслав (My University, 2021)
У статті досліджено правове забезпечення імплементації європейського законодавства, яке регулює реєстрацію інноваційних лікарських засобів. Запропоновано внести зміни до українського законодавства, яке визначає терміни «інноваційний лікарський засіб», «генеричний лікарський засіб», «референтний лікарський засіб»
Васильєв С. В. Правове забезпечення імплементації європейського законодавства, яке регулює реєстрацію інноваційних лікарських засобів / С. В. Васильєв // Вісник Луганського державного університету внутрішніх справ імені Е. О. Дідоренка. – 2021. – Вип. 2 (94). – С. 181–191.
Keywords: лікарський засіб, реєстрація, імплементація, торгівельна ліцензія; medicinal product, registration, implementation, authorization; лекарственное средство, регистрация, имплементация, торговая лицензия