Формування культури здоров'я майбутніх учителів у системі професійної освіти - Потапенко, С. (My University, 2019)
Заклади вищої освіти на сучасному етапі розвитку суспільства мають стати найважливішою ланкою у формуванні та зміцненні здоров'я майбутніх фахівців. Здоров'язбереження в освіті є цінністю, що поєднує три взаємопов'язані блоки : здоров'язбереження як цінність державна, громадська, особистісна.
Потапенко С. Я. Формування культури здоров'я майбутніх учителів у системі професійної освіти : пояснювальна записка до магістерської роботи спеціальності 013 "Початкова освіта" / С. Я. Потапова ; наук. керівник Ю. О. Блудова. - Харків, 2019. - 97 с.
Keywords: культура здоров’я, здоров’язбережувальні технології, здоровий спосіб життя студентів, зміцнення здоров’я, професійна підготовка вчителів.; of health, healthy technologies, healthy lifestyle of students, improving the health, training of schoolteachers; культура здоровья, здоровьесберегающие технологии, здоровый образ жизни студентов, укрепление здоровья, профессиональная подготовка учителей