"Коли важливий кожен..." (інклюзивна освіта ) - Дрьомова, Ніна (My University, 2024)
Рекомендаційний бібліографічний огляд джерел розкриваєзначимість даної теми "КОЛИ ВАЖЛИВИЙ КОЖЕН..."(Основи інклюзивної освіти), деякі підручники подані зі змістом. Список джерел без схеми розташування матеріалу. До списку джерел увійшли документи (за посиланням), зокрема пропонуємо сайт «Досвід реалізації інклюзивної освіти». Список джерел починається з розкриття поняття інклюзії. Подає юридичні матеріали. Сподіваємося, що інформація яку Ви тут знайдете, буде дляВас корисною.
Keywords: інклюзивна освіта, освітні послуги, навчання дитини з особливими освітніми потребами в умовах загальноосвітнього закладу