Розвиток творчої самостійності студентів на індивідуальних заняттях із музичного інструмента - Гур’янова, Наталія; Зворська, Надія (My University, 2017)
У роботі висвітлено питання виховання творчої самостійності студента, як процес поступового, планомірного, становлення його особистості, розвитку культури, а також постійного удосконалення майстерності.
Гур’янова Н. М. Розвиток творчої самостійності студентів на індивідуальних заняттях із музичного інструмента / Н. М. Гур’янова // Матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. / Харків. гуманітар.-пед. акад. – Харків, 2017. – С. 86–89.
Keywords: самовиховання, удосконалення, активність, самостійність; self-education, improvement, activity, independence; самовоспитание, усовершенствование, активность, самостоятельность