Правове регулювання юридичної відповідальності працівників міліції УСРР у 20-х роках ХХ ст. - Васильєв, Станіслав (My University, 2022)
Наукове дослідження присвячено проблемам юридичної відповідальності працівників міліції УСРР у 20-х роках ХХ ст. Досліджено норми законодавчих і підзаконних актів, які у вказаний історичний період регулювали кримінальну, адміністративну або дисциплінарну відповідальність працівників міліції за посадові злочини або дисциплінарні проступки.
Васильєв С. В. Правове регулювання юридичної відповідальності працівників міліції УСРР у 20-х роках ХХ ст. / С. В. Васильєв // Вісник ЛДУВС ім. Е. О. Дідоренка, 2022. – Вип. 2 (98). – С. 13–25.
Keywords: працівник міліції, юридична відповідальність, дисциплінарні правопорушення, кримінальна відповідальність; police officer, legal responsibility, disciplinary offenses, criminal liability