Система управління якістю професійної підготовки майбутніх учителів інформатики - Кравченя, Альона (My University, 2016)
У статті обґрунтовано модель системи управління якістю професійної підготовки майбутніх учителів інформатики,компоненти моделі та доведено доцільність їх взаємодії. Проаналізовано поняття "модель", "моделювання" та "система". Доведено, що розроблена модель системи управління якістю професійної підготовки майбутнього вчителя інформатики пepeдбaчaє дотримання визначених організаційно-педагогічних умов.
Кравченя А. Система управління якістю професійної підготовки майбутніх учителів інформатики / А. Кравченя // Освітні Обрії / Івано-Франків. обл. ін-т післядиплом. освіти пед. працівників. – 2016. – Вип. 1(42). – С. 10–13. Фахове видання
Keywords: майбутні вчителі інформатики, модель, система, якість, професійна підготовка; будущие учителя информатики, модель, система, качество, профессиональная подготовка; future teacher of computer, model, system, quality training