Організаційно-методичні основи підготовки фахівців організаційно-управлінського профілю фізкультурно-спортивної спрямованості - Мудрик, Василь; Журавльова, Ірина; Аксьонов, Володимир; Калінін, Костянтин (My University, 2018)
Як показують дослідження науковців, підготовка кадрів зі спортивного менеджменту сприяє вирішенню низки проблем щодо задоволення населення у фізкультурно-оздоровчих послугах. Сучасні соціально-економічні умови суспільства вимагають від вищої школи гнучкості, мобільності та дієвості стимулів у підготовці високопрофесійних фахівців фізичної культури, спорту і туризму.
Організаційно-методичні основи підготовки фахівців організаційно-управлінського профілю фізкультурно-спортивної спрямованості / В І. Мудрик, І. М. Журавльова, В. В. Аксьонов, К. Є. Калінін // Теорія і практика управління сучасними освітніми системами : матеріали Регіон. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 квітня 2018 р.) / за заг. ред. Г. Ф. Пономарьової ; Комун. закл. «Харків. гуманітар.-пед. акад.» Харків. облради. – Харків : ФОП Петров В.В., 2018. – С. 129–132.
Keywords: Спортивний менеджер, спортивний менеджмент, фахівець, фізична культура і спорт; Sports manager, sports management, specialist, physical education and sports