Методичні особливості навчання вправам хореографії студенток на заняттях з нетрадиційних видів гімнастики - Добролюбова, Н.; Фоменко, Олена; Суровов, Олексій (My University, 2018)
У статті розглянуті методичні особливості навчання вправам хореографії студенток на заняттях з нетрадиційних видів гімнастики.
Добролюбова Н. В. Методичні особливості навчання вправам хореографії студенток на заняттях з нетрадиційних видів гімнастики / Н. В. Добролюбова, О. В. Фоменко, О. А. Суровов // Актуальні проблеми сучасної біомеханіки фізичного виховання та спорту : матеріали XІ Міжнар. наук. конф. пам’яті А. М. Лапутіна (м. Чернігів, 18–19 жовтня 2018 року) / відп. ред. С. В. Гаркуша. – Чернігів : НУЧК ім.  Т. Г. Шевченка, 2018. – С. 95–97.
Keywords: Хореографічні вправи, нетрадиційні види гімнастики, студентки; Choreographic exercises, non-traditional types of gymnastics, female students; Хореографические упражнения, нетрадиционные виды гимнастики, студентки