Виховна робота в початковій школі - Кізіцька, Т.; Лук’янова, Г.; Матенко, Євгенія; Юхно, Л. (My University, 2020)
У методичних настановах знайшли відображення особливості виховної роботи в умовах Нової української школи, методичний коментар та опис актуальних методик організаційних форм проведення виховних заходів. Методичні настанови будуть корисними майбутнім учителям з початкової освіти. Окреслені теми доповнять, розкриють сутність виховних інновацій у сучасному освітньому просторі при опрацюванні психолого-педагогічних дисциплін та у процесі практичного навчання
Виховна робота в початковій школі : методичні настанови. / Т. І. Кізіцька, Г. Ю. Лук’янова, Є. П Матенко., Л. В. Юхно ; Балаклійський педагогічний фаховий коледж Комунального закладу «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради – Балаклія, 2020. – 104 с.
Keywords: Нова українська школа, виховна робота