Психолого-педагогічна підтримка здобувачів вищої освіти в умовах дистанційного навчання - Петриченко, Лариса (My University, 2023)
Визначено особливості забезпечення викладачем психолого-педагогічної підтримки здобувачів вищої освіти в умовах дистанційного навчання. Досліджено методики діагностики, розпізнавання психологічних проблем, наявність здібностей до планування освітньої діяльності, що спрямована на організацію активної взаємодії з метою вирішення психологічних проблем
Петриченко Л. О. Психолого-педагогічна підтримка здобувачів вищої освіти в умовах дистанційного навчання / Л. О. Петриченко // Соціокультурні та психолого-педагогічні аспекти організації освітньо-розвиткового простору в сучасному закладі освіти : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 23 травня 2023 р.) / за заг. ред. Г. Ф. Пономарьової; Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради [Електронне видання]. – Харків : ХГПА, 2023. – С. 307–311
Keywords: психолого-педагогічна взаємодія, підтримка особистості, дистанційне навчання, викладач вищої освіти; psychological and pedagogical interaction, personal support, distance education, teacher of higher education