Формування готовності впровадження здоров'язбережувальних технологій в процесі професійно – педагогічної підготовки майбутніх вчителів фізичної культури - Школа, Олена; Бойченко, Артем; Суровов, Олексій (My University, 2019)
У статті розглянуто впровадження здоров'язбережувальних технологій в процесі професійно – педагогічної підготовки майбутніх вчителів фізичної культури.
Школa О. М Формування готовності впровадження здоров'язбережувальних технологій в процесі професійно–педагогічної підготовки майбутніх вчителів фізичної культури / О. М. Школa, А. В. Бойченко, О. А. Суровов // Вісник ЛНУ ім. Тараса Шевченка. Серія : Педагогічні науки. – Старобільськ, 2019. – № 4(327). – Ч. 2. – С. 139–147.
Keywords: здоров'язбережувальні технології, освітній процес, професійно – педагогічна підготовка, студенти, фізична культура; health saving technologies, educational process, professionally - pedagogical preparation, students, physical culture; здоровьесберегающие технологии, образовательный процесс, профессионально - педагогическая подготовка, студенты, физическая культура