ОСНОВНІ АСПЕКТИ ІНКЛЮЗИВНОЇ ОСВІТИ У ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ - Акімова, Олена (My University, 2014)
В статті проаналізовані основні аспекти інклюзивної освіти під час підготовки майбутніх учителів початкових класів. Визначені основні завдання асистента вчителя початкової школи в рамках інклюзивного середовища, охарактеризовані основні напрями інклюзивної-педагогічної освіти під час підготовки для майбутніх вчителів початкової школи.
Акімова О. М. Основні аспекти інклюзивної освіти у підготовці майбутніх учителів початкової школи / О. М. Акімова // Наукові записки кафедри педагогіки: зб. наук. пр. / ХНУ ім. В. Н. Каразіна. – Харків, 2014. – Вип. 35. – С. 12–18.
Keywords: інклюзивна освіта, вчитель початкової школи, діти з особливими потребами; inclusive education, elementary school teacher, children with special needs; инклюзивное образование, учитель начальной школы, дети с особыми потребностями