Методичні настанови до проходження переддипломної практики для здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня освіти спеціальності 016.02 Спеціальна освіта (Корекційна психопедагогіка) - Проскурняк, Олена; Пєхарєва, Альона; Бровченко, Анастасія (My University, 2024)
Методичні настанови до проходження переддипломної практики для здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня освіти спеціальності 016.02 Спеціальна освіта (Корекційна психопедагогіка) підготовлені на основі програм практик та розраховані для здобувачів освіти кафедри спеціальної педагогіки і психології та інклюзивної освіти. Практика є складовою частиною навчальної програми підготовки здобувачів, має чітко визначені цілі, завдання проходження практики, форми оцінювання знань, перелік звітної документації. Матеріали містять програму практики, порядок представлення її результатів, теоретичні та методичні матеріали
Методичні настанови до проходження переддипломної практики для здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня освіти спеціальності 016.02 Спеціальна освіта (Корекційна психопедагогіка) / укладачі : О. І. Проскурняк А. С. Пєхарєва, А. К. Бровченко ; Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради. – Харків, 2024. – 95 с.
Keywords: наукова робота, самостійна робота, здобувачі освіти, дослідження, освітній процес, практика