Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.khpa.edu.ua//jspui/handle/123456789/3032
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Москальов, Віталій | - |
dc.contributor.author | Пальчик, Оксана | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-03T08:20:25Z | - |
dc.date.available | 2023-03-03T08:20:25Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.uri | http://repository.khpa.edu.ua//jspui/handle/123456789/3032 | - |
dc.description | Москальов В. Б. Формування фахових компетентностей студентів-біологів у процесі науково-дослідної роботи в мікробіологічній лабораторії / В. Б Москальов, О. О. Пальчик // Підвищення якості національної освіти у контексті викликів сьогодення : матеріали Регіон. наук.-практ. конф. (Харків, 26 травня 2022 р.) / за заг. ред. Г. Ф. Пономарьової; Комунальний заклад «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» Харківської обласної ради. – Харків : ФОП Петров В. В., 2022. – С. 184–186. | en_US |
dc.description.abstract | У тезах проаналізовані можливості формування фахових компетентностей студентів-біологів під час роботи у мікробіологічній лабораторії, як навчальної, так й науково-дослідної. Описані субстрати, з яких можна виділяти мікробів, етапи дослідження природних популяцій мікроорганізмів із зазначенням основних методичних прийомів. Проаналізований матеріал може бути використаний під час викладання та вивчення широкого ряду дисциплін, а також для формування міждисциплінарних зв’язків. | en_US |
dc.subject | фахова компетентність, студенти –біологи, дослідження природних популяцій | en_US |
dc.subject | professional competence, students - biologists, research of natural populations | en_US |
dc.title | Формування фахових компетентностей студентів-біологів у процесі науково-дослідної роботи в мікробіологічній лабораторії | en_US |
Appears in Collections: | Тези |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Moskalov_tz3.pdf | 1.09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.