Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.khpa.edu.ua//jspui/handle/123456789/3013
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДехтярьова, Олена-
dc.contributor.authorКалашник, Дмитро-
dc.date.accessioned2023-02-28T11:06:55Z-
dc.date.available2023-02-28T11:06:55Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttp://repository.khpa.edu.ua//jspui/handle/123456789/3013-
dc.descriptionДехтярьова О. О. Формування культури харчування у дітей молодшого шкільного віку / О. О. Дехтярьова, Д. С. Калашник // Trends of modern science and practice : proceedingsofthe V International Scientificand PracticalConference (Ankara, Turkey February 8 – 11, 2022). – Ankara, 2022. – С. 355–361en_US
dc.description.abstractРаціональне харчування тих, хто навчається - одна з умов створення здоров`язберігаючого середовища в ЗЗСО. Шкільне середовище є одним з формоутворюючих факторів культури харчування у дітей молодшого шкільного віку. У статті висвітлюється проблема формування культури харчування у молодших школярів, результати проведеного анкетування, що стосувалося наявного рівня культури харчування дітей, та корекція харчових звичок з допомогою системи заходів «Поговоримо про правильне харчування».en_US
dc.subjectмолодші школярі, здорове харчування, культура харчування, раціональне харчування, культура, здоровий спосіб життяen_US
dc.subjectyounger schoolchildren, healthy food, food culture, healthy food, culture, healthy lifestyleen_US
dc.titleФормування культури харчування у дітей молодшого шкільного вікуen_US
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dekhtiar.st.1.pdf.pdf229.63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.